Nye kunder

Hjem / Nye kunder

FOR VÅRE NYE KUNDER

Velkommen som kunde hos effectus. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med ditt kundeforhold hos oss.

REGNSKAPSTJENESTER

Moderne regnskapsføring med skanning av dokumenter. Alle bilag ligger i systemet og blir oppbevart i henhold til gjeldende forskrifter.

LØNN

Overlat dine lønnskjøringer til oss. Vi kjenner reglene og legger dem rett inn i regnskapssystemet slik at alt blir satt på riktig plass med en gang.

SAMTALER

I første omgang er det viktig at vi tar en samtale om hva du tenker at vi skal gjøre og hva du skal gjøre selv. Når vi begge vet hva som skal gjøres får vi til et godt samarbeid uten at det blir dobbeltarbeid for noen av oss.

RÅDGIVINGSTJENESTER

Dersom du har behov for rådgiving har vi en rekke ting vi kan stå til tjeneste med.

KJØREBOK

MOTTAR DU KJØREGODTGJØRELSE?

Isåfall trenger du en GPS som gjør jobben for deg, og som gir deg den dokumentasjonen arbeidsgivere og skattemyndigheter nå krever. Apper for Android og iPhone er foreløpig ikke gode nok og vi har derfor satset på en kraftig GPS som logger hver eneste kilometer hver eneste dag. Smarte innstilinger i webløsningen gir deg muligheten å definere hva som automatisk skal være jobb og hva som skal være privat.

DOKUMENTASJON AV FIRMAETS BILER

Skattemyndighetene krever at man skal dokumentere når og hvordan bilene har vært i bruk. Er det privat bruk skal det skattes for. Myndighetene gjør hyppige kontroller. Med AutoGear har man dato og tidspunkt samt kjørerutene for hver tur.

VI ER HER FOR DEG

Ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan bistå med. Ut problem som utsettes for lenge kan fort vokse seg stort og det er ikke nødvendig. Er det noe du lurer på angående kjørebok eller bilhold vil vi gjerne at du snakker med oss om dette så snart som mulig. Lønn til ansatte må vi få beskjed om innen de fastsatte fristene dersom vi skal rekke å få ut lønnen til rett tid. Vi kan hjelpe deg med HMS siden vi kjenner reglene godt. HMS er noe som tar mye tid i et firma og det er viktig å få dette i orden så snart som mulig.

SAMARBEID

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque lbo. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit. Voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae.